Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Gondolat bonbonok


Madách Színház

2018. február 22. 19:30

December 28-án csütörtökön 19:30-kor újra Gondolat Bonbonok a Madách Színház Tolnay Szalonjában!

A Gondolat Bonbonok decemberi estjének címe „A hit erejével“ és vendégeim elmesélik milyen hatást gyakorol életükre a hit és mennyire fontos ez ma egyáltalán.

Mi motivál arra valakit, hogy vezetővé váljon, vagy csak sorsunk tehet erről? Van-e és ha igen mi a különbség egy vallási és egy világi vezető feladatai között? Mennyire gondolkodhatunk és alkothatunk szabadon véleményt vezetőként? Minden körülmény között vállalnunk kell-e a meggyőződésünket? Van előnye, ha megosztó személyiséggé válunk valami által? Mi a titka a sikeres közösségépítésnek? A szeretet és az elfogadás mindig helyes út? Van remény megértetni, hogy a lelki gazdagság is ugyanolyan fontos? Hogyan lehet a legtöbbet adni és segíteni annak, aki rászorul arra? Ki, vagy mi ad erőt a nehéz pillanatokban? Hogy lehet sikert kovácsolni a hátrányból? Egy fecske is tud nyarat csinálni?

Két kiemelkedően sikeres és elismert, azonban teljesen más személyiségű vezető, akiknek életútja és az őket körülvevő világ is rengeteg érdekességet tartogat. Van azonban ami teljesen azonos bennük. Mindkettő megosztó
személyiség lett, pedig sikereik elvitathatalanok, de hitük megingathatatlan és érzékelhető, hogy pontosan tudják, merre vezet útjuk és miért arra vezetnek másokat.

Dr Beer Miklós - váci megyéspüspök
Bogdán László - Cserdi polgármestere

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő íz világú csokoládé Gondolat Bonbonról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel decemberben is, hogy feltölthesse lelkét a következő esztendőre!

Következő előadások:
Január 18. csütörtök
Február 15. csütörtök
Március 15. csütörtök